Bostanlık İlkokulu
BOSTANLIK KÖYÜ BOSTANLIK KÜME EVLERİ NO 145 MERKEZ / DÜZCE

VİZYON

Kendine güvenen, araştıran, değişime ve gelişime açık, farklılıkların zenginlik olduğunu kabul eden, toplumsal çıkarları kişisel çıkarlarının üzerinde tutan, duyarlı, çözüm üreten, teknolojik gelişmelerle barışık, bireyler arasında sevgi, saygı ve hoşgörü duygularını tesis etmeye çalışan bireyler yetiştiren, bu vasıflarıyla bölgemizde öncü bir kurum olmak için varız.

MİSYON

Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve bilimsel gelişimlerini- değişimlerini sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak üst öğrenime hazırlamak, kendisine, topluma ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek.

Başarılar kazanmak için çalışmalar devam etmektedir.

Tam Gün

09:00-14:45 ilkokul 9.00 _ 13.50 Anasınıfı

Kalorifer(Kömür-odun)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

10 km uzaklıktadır Düzce Merkeze.Özel araç veya 20 _ 30 dk bir okulunun önündeki duraktan hareket eden köy minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır

BOSTANLIK KÖYÜ MERKEZ/DÜZCE

Diğer Hususlar

Birleştirilmiş sınıflı bir köy okuludur. 2 sınıf bir arada eğitim ve öğretim görmektedir. 1tane de anasınıfımız bulunmaktadır.